09.11.2020 GGD corona-testlocatie in Stadskanaal

GGD Groningen opent met ingang van woensdag 11 november 2020 een corona-testlocatie in de gemeente Stadskanaal. Deze testlocatie bevindt zich aan Glasblazer 4 in Stadskanaal en is de vijfde GGD-testlocatie in de provincie Groningen.

Testlocatie
De testlocatie in Stadskanaal maakt gebruik van testkamers. Na het maken van een afspraak kan diegene die zich laat testen zich melden op de afgesproken tijd. Auto’s en fietsen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein en vanaf daar loopt men via de voordeur naar binnen.

Locatie in Stadskanaal
De corona-testlocatie in Stadskanaal wordt ingericht volgens de veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen van het RIVM. De testlocatie is van maandag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur.
De coronatesten worden alleen op afspraak afgenomen. Hierdoor wordt de verkeersdrukte tot een minimum beperkt.

Vaste looproute
Bij de ingang van de testlocatie staat een informatiebord met instructies voor de bezoekers. Voor de testlocatie geldt een vaste looproute. De looprichting wordt aangegeven met borden. Buiten is er indien nodig een verkeersregelaar aanwezig.

Testen bij klachten
Iedereen met klachten die passen bij het coronavirus kan getest worden. De GGD test alleen mensen met klachten. Aan de hand van de uitslag van de test kunnen we zien of het coronavirus zich verspreidt en direct bron- en contactonderzoek doen. Zo kunnen we het virus bestrijden. Een afspraak maken kan online via coronatest.nl of telefonisch via T 0800 - 1202.

Kijk voor meer informatie op de website van GGD Groningen.

Website GGD