27.08.2012 Geslaagde open dag bij familie Migchels

De Open dag van pluimveehouder Migchels uit Onstwedde was een succes, jong en oud hebben zaterdag ontdekt waar de verse eieren van Albert Heijn vandaan komen.

Ter ere van het 125-jarig bestaan van Albert Heijn kregen bezoekers op afgelopen zaterdag, 25 augustus de gelegenheid om gratis een kijkje te nemen achter de schermen van de pluimveehouderij. Jong en oud ontdekten op het bedrijf van de familie Migchels waar de Hollandse verse eieren in de supermarkt vandaan komen. De open dagen zijn in het hele land bij zo’n 175 boeren en telers die hun producten leveren aan Albert Heijn, georganiseerd

Voor de kinderen was een afzonderlijk programma, zo konden ze een speurtocht maken, geschminkt worden en er was een springkussen. Nadat de aanwezige kinderen even flink de handen uit de mouwen staken, kregen ze een origineel boerendiploma mee naar huis.

‘Het was geweldig om de mensen bij ons op de pluimveehouderij te ontvangen. De spelende kinderen en enthousiaste reacties maakten het voor ons extra leuk om te laten zien waar de Hollandse verse eieren nou eigenlijk vandaan komen’, vertelt Harry Migchels. 

foto's 1
foto's 2
foto's 3

e-mail