10.04.2018 Foto-expositie in Eetcafé Gerak

Wegens grote belangstelling en op verzoek van velen wordt er een foto-expositie georganiseerd door Werkgroep Fotoboek Onstwedde. Er zijn veel foto's te zien o.a.: schoolfoto's, verenigingsfoto's, familiefoto's, behuizingsfoto's en nog veel meer! Aan het einde van 2018 zal er een historisch fotoboek uitgegeven worden door De Readshop Stadskanaal.

Datum: zaterdag 21 april 2018
Aanvang: van 09.30 tot 15.30 uur
Plaats: Eetcafé Gerak, Dorpsstraat 49, Onstwedde
Toegang: gratis

Daarom wordt uw hulp gevraagd bij het zoeken naar de gegevens van huizen in Onstwedde: denk bijvoorbeeld aan bouwjaar, (oud)bewoners enz. Er is die dag, maar ook nu al, gelegenheid om fotomateriaal en ander materiaal in bruikleen te geven aan de werkgroep. Foto's en dergelijke kunnen direct worden ingescand en ontvangt u direct terug. Overig materiaal wordt na korte tijd aan u geretourneerd. Tevens wordt uw hulp bij het zoeken naar namen bij foto's zeer op prijs gesteld. Helpt u ook mee?

Tijdens de foto-expositie kunt u ook al voorinschrijven voor het  fotoboek over Onstwedde. Voor meer info: Jacco Pranger, Noorderdiep 264, 9521 BK Nieuw-Buinen M 06-21831002 of stuur een e-mail.

U bent van harte welkom!

E-mail