08.10.2018 Expostie in kunstruimte Artphy

Afgelopen zaterdag is in de kunstruimte Artphy in Wessinghuizen/Onstwedde de nieuwe expositie geopend met werken van Jong Talent 2018 van zeven net afgestudeerde kunstenaars, afkomstig van verschillende kunstacademies in Nederland. De opening is verricht door Robin Punt van het Frank Mohr Instituut en de Academie Minerva.

Er hangt een mix van kunstwerken van :  Alexander van Bakel, Bart Bruijn, Karlijn Janssen, Jildau Nijboer, Lisa Smithson, Sveva de Valk en Rachel van Vliet.
Deze groep jonge kunstenaars is geselecteerd op basis van originaliteit, grootte van het werk in relatie tot de imposante ruwe ruimte van Artphy.  En ook de verschillende soorten media en materialen waarmee gewerkt wordt, waardoor er een spannende mengeling ontstaat van verschillende kunstvormen. Groot en klein! Landelijk en stedelijk. Verstillend en ook ontroerend! Liefelijk en verontrustend.    In de stilte van het prachtige Westerwoldse landschap rondom Artphy zullen de hedendaagse kunstwerken de bezoekers verwonderen en aan hen aan het denken zetten.

Deze herfsttentoonstelling in Wessinghuizen loopt tot 9 december en zal dan met een finissage worden afgesloten. Een gratis bezoek is mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondagmiddag  van 13.00 tot 17.00 uur.

Website Artphy