22.09.2018 Concert Urker Mans Formatie

De Urker Mans Formatie, Martin Mans en Mark Brandwijk, dat wordt fantastisch! mooi voor jong én oud.

Heeft u al een kaart gekocht voor dit concert? In Onstwedde kunt u voor uw toegangsbewijs o.a. terecht bij Huishoud & Cadeau Heije Wubs, Dorpsstraat 66.

Zaterdag 29 september komt de Urker MANS Formatie naar Onstwedde voor een concert in de Hervormde Kerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema OP REIS. Te denken valt aan titels als: 'Is uw paspoort getekend en Coming home.' Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de Urker MANS Formatie. Zowel in binnen- als in het buitenland leggen ze vele kilometers af. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans.

Aan het orgel en op de piano zit Mark Brandwijk die begeleidt en een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van de zangers bespelen, naast hun zang, een instrument. Een blokfluit, een altviool en een taragot passeren de revue. Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Het concert begint om 19:30 uur, de kerk is open om 19:00 uur

Toegangsprijzen:
bij de kerk: 17,50
voorverkoop volwassene: 16,00 euro, t/m 16 jaar: 5 euro
Leden PCOB/KBO/ANBO : 13,00 euro
Reserveren kan ook via de website van Martin Mans

voorverkoopadressen:
- Huishoud & Cadeau Heije Wubs, Dorpsstraat 66, Onstwedde
- The Read Shop, Oude Markt 1c, Stadskanaal
- Hubo Hidding, Schoolstraat 9, Vlagtwedde