26.03.2021 Burgemeester doet oproep aan inwoners

Wat maakt Stadskanaal de leukste gemeente van Groningen?

Om zijn gemeente te herontdekken en voor een podcast waarin hij vertelt over zijn eerste maanden in Stadskanaal en de mooiste plekjes in de gemeente, vraagt burgemeester Klaas Sloots aan inwoners wat Stadskanaal voor hun de leukste gemeente van Groningen maakt.

Sloots is nog maar kort burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Hij groeide vlakbij Stadskanaal op en ging na zijn jeugd in het midden van het land wonen. Terug in Stadskanaal wil hij de gemeente herontdekken.

Podcast
Sloots neemt binnenkort een podcast op voor het programma ‘Buiten de grachten’ van OOG Tv. Hierin kan de burgemeester vertellen over zijn eerste maanden in Stadskanaal en benoemen wat de mooiste plekjes in de gemeente zijn, welke activiteiten er te doen zijn en waar inwoners het meest trots op zijn.

Sloots: ,,Ik ken uiteraard de Juffertoren in Onstwedde, het dorpsgezicht in Smeerling en het Streek Historisch Centrum. Maar wat maakt Stadskanaal de leukste gemeente van Groningen? Wat is het leukste plekje? Ik hoor het graag!”

Inwoners kunnen hun reactie via de mail naar de gemeente sturen.

E-mail

Bron/foto's: Dagblad van het Noorden