04.05.2022 Beste (oud) vrijwilliger van JSDB

Wellicht heeft u/hebben jullie het al voorbij zien komen op onze Social Media kanalen. Dit jaar bestaat Jeugdsoos de Boerderij 50 jaar! Een jubileum die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. De afgelopen maanden zijn we al druk bezig geweest met de voorbereiding en hebben we wat ons betreft al een super tof programma bedacht.

Naast dit toffe programma willen we ook een magazine maken waarin we 50 jaar Jeugdsoos de Boerderij in beeld en tekst laten zien. Dit magazine willen we vervolgens tegen een kleine betaling verkopen tijdens de feestweek. Een uniek exemplaar die de mooie ‘JSDB’ jaren laat zien.

Om een magazine als deze mogelijk te maken hebben we natuurlijk input nodig. Uw/Jouw input om precies te zijn. Daarom organiseren we op 20 mei een ‘open avond’ waar we alle oud en huidige vrijwilligers uitnodigen om terug te blikken op 50 jaar Jeugdsoos de Boerderij. Wat ons betreft een win-win situatie. Een gezellige avond voor u/jullie en een nuttige avond voor ons om informatie op te halen voor ons magazine.

Graag ontvangen wij u/jullie op 20 mei vanaf 20:00 uur in Jeugdsoos de Boerderij. Om een beetje een inschatting te kunnen maken op hoeveel mensen we kunnen rekenen vragen we iedereen om zich aan te melden via e-mail of een appje te sturen naar M 06-27592239. Ook willen we u/je vragen om een kort vragenformulier in te vullen en deze mee te nemen 20 mei of bij de aanmelding op te sturen. Deze informatie kunnen we dan ook goed gebruiken in ons magazine. Mocht u/je er niet bij kunnen zijn, maar wel leuke input hebben voor het magazine, stuur dit dan ook via bovenstaand e-mailadres naar ons toe.

Aanmelden

Vragenformulier

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met M 06-27592239.

Wij hopen u en jullie te zien op 20 mei om 20:00 uur in Jeugdsoos de Boerderij.
Tot dan!

Adres:
Dorpsstraat 93
9591 BS Onstwedde