06.02.2019 Belangstelling voor tafeltennis?

Onstwedde is als dorp rijkelijk voorzien van sportverenigingen. Voor iedereen en voor alle leeftijden is er wel een passende sport te vinden. Toch ontbreekt er nog een interessante en dat is ………tafeltennis.

Een sport die best wel door veel mensen af en toe beoefend wordt, bijvoorbeeld op scholen, tijdens vakanties, in pauzes op het werk en dergelijke. Structureel een avond in de week tegen een meer gevorderde tegenstander spelen is er echter niet bij. Althans niet in Onstwedde. Daar wil ik graag verandering in aanbrengen.

Al jaren loop ik met de gedachte een tafeltennisclub op te richten. Gevoed door m’n eigen verleden als lid van TTV DETO (Door Enthousiaste Tafeltennissers Opgezet) uit Nijeveen en de drive het dorp verder op te stuwen in de vaart der volkeren (ofwel, er kan nog wel een clubje bij), vind ik het nu tijd om de daad bij het woord te voegen. Dat kan ik echter niet alleen. Dus ben ik op zoek naar een stuk of tien medestanders met dezelfde behoefte. Zodra er zich 10 personen (man/vrouw) bij mij hebben aangemeld kunnen we een eerste vergadering beleggen met als doel  “oprichting van een tafeltennisvereniging”.

Uiteraard zijn belangstellenden uit omliggende dorpen ook van harte welkom!!!

Dus………. meld je zo snel mogelijk bij mij aan!

Luuk Bruggers
Sluisweg 1
Onstwedde
    
T (0599) 331125 of M (06) 52401193

E-mail