09.08.2012 Bedankt voor het stemmen

Carla’s Haarmode is gekozen tot de leukste kapsalon van de gemeente Stadskanaal.

Het team van Carla’s Haarmode wil graag alle mensen bedanken die met hun stem voor dit prachtige resultaat hebben gezorgd.

In een reactie zegt het team van Carla’s Haarmode:  “Naast vaktechnische kwaliteit staat ook een stuk gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij als team erg trots  op dit resultaat en vooral op de waardering van u als klant. Uiteraard gaan we nu voor een goed resultaat in de provinciale verkiezing. Het zou geweldig zijn als we ook nu weer op uw stem mogen rekenen! Wij beloven u dan dat we er alles aan zullen doen om de leukste kapsalon te blijven, voor ù!”

U kunt ook opnieuw stemmen op Carla’s Haarmode in de provincieronde. Op basis van uw stem wordt de winnaar in iedere provincie bepaald: het aantal stemmen en de rapportcijfers tellen allebei voor 50% mee. De provinciewinnaars ontvangen hun Award tijdens de Award Uitreiking op 5 november 2012 in Utrecht. Uit de 12 provinciewinnaars wordt door de vakjury de landelijke winnaar gekozen. Stemmen uit de gemeenteronde tellen niet mee. Iedereen mag een stem uitbrengen. 

Klik hier om te stemmen op Carla’s Haarmode zodat zij kans kan maken op de titel 'Leukste Kapsalon van de Provincie'. 

Website Carla’s Haarmode