04.12.2017 50% heel dichtbij maar nog net niet!

Inschrijven voor het glasvezelnetwerk is verlengd tot 18 december.

Samen met de Stichting Snel Internet Westerwolde en Stadskanaal hebben de gemeentes Bellingwedde, Vlagtwedde, Stadskanaal, tientallen lokale ambassadeurs en het team van Mabin Groningen zich de afgelopen maanden hard gemaakt om bewoners en ondernemers te enthousiasmeren voor een glasvezelaansluiting. De benodigde 50% aan inschrijvingen is financieel noodzakelijk om deze toekomstbestendige infrastructuur mogelijk te maken.

Pieter van Grunsven, directeur van Mabin Groningen over de recente campagne: “De ondergrens van 50% inschrijvingen is met het sluiten van de campagne op 4 december helaas net niet gehaald. Ruim 46% van de meer dan 3.000 huishoudens en bedrijven heeft zich nu aangemeld en zijn stuk voor stuk zeer gemotiveerd om de stap naar een stabiele, supersnelle glasvezelverbinding te realiseren. Het team van Mabin Groningen, de stichting, onze ambassadeurs en de dienstenleveranciers hebben de afgelopen week veel bewoners geïnformeerd over de aanleg van glasvezel en de keuze tussen de diverse dienstenpakketten. Helaas hebben we nog niet iedereen kunnen bereiken. Nu we zo dicht bij de 50%-grens zitten, hebben we besloten om de campagne met 2 weken te verlengen. Maandag 18 december maken we de definitieve stand van zaken op en verwachten we de laatste 120 inwoners en ondernemers te mogen verwelkomen bij ons netwerk.”

Via de websites van Mabin en Snel internet Westerwolde Stadskanaal en  zullen de extra inschrijfmomenten worden gecommuniceerd. Inschrijven kan ook 24/7 via de websites van de serviceproviders Solcon, Multifiber, Weserve en Cbizz, bereikbaar via de postcodecheck op de website van Mabin Groningen. Bellen kan natuurlijk ook op nummer T 085 0479224.

Website Mabin


Website snel internet Westerwolde Stadskanaal