Voel je mooi, voel je goed!

Je goed voelen en er goed uitzien, dat vind iedereen belangrijk. In ons drukke dagelijkse leven hebben we af en toe een momentje nodig om op adem te komen. Veel mensen hebben last van een gevoelige huid door invloeden van stress en milieu. Goede huidverzorging is dan ook beslist geen overbodige “luxe”. Wil jij echt het beste voor je huid? Vertrouw dan niet zomaar op mooie beloftes, maar op behandelingen van iemand die er voor geleerd heeft. Zo iemand is de schoonheidsspecialist. Laten we eerlijk zijn: daar kan toch niets tegen op?

Welkom bij schoonheidssalon Dyanthos.

Ontdek onze huidige acties!

Behandelingen

Producten

Schoonheidssalon Dyanthos staat voor professionele schoonheidsverzorging met top kwaliteit en heeft daarom voor het merk BABOR gekozen. Een naam die staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, steeds aangepast aan innovatieve en wetenschappelijke inzichten. De producten bevatten kostbare bestandsdelen, zo veel mogelijke van natuurlijke oorsprong, zodat ze geschikt zijn voor vrijwel ieder huidtype. De producten zijn niet op dieren getest.

Er wordt gewerkt vanuit een prachtige filosofie. Een mooie huid is alleen te krijgen om een behandelplan op maat in combinatie met de juiste thuisverzorging. Wij geven u graag advies. Alle producten van BABOR kunt u ook online bestellen in de E-shop.

Algemeen

Contact

Henriëtte Nieuwenhuis
Luringstraat 62
Onstwedde
Tel: 06 46793940
E-mail: info@dyanthos.nl

© 2020 Schoonheidsssalon Dyanthos

Webrealisatie bij Annemiek Vos | Vossystems