• Terug
  • Nieuws
  • Website sinds enkele maanden vernieuwd
11 oktober 2024

Stichting Onstwedde.info: Het Digitale Dorpsplein voor en door Onstwedde

Stichting Onstwedde.info is opgericht met als doel een platform te bieden voor, door en over het dorp Onstwedde. Deze website fungeert als een ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers. Hier vindt u allerlei informatie, van activiteiten en verenigingen tot wonen, bedrijven, toerisme en meer.

Voor de leefbaarheid van ons dorp is het cruciaal dat zoveel mogelijk informatie beschikbaar is op één plek. Sinds 2012 is Onstwedde.info online, en sindsdien zijn er tal van aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, maar de kern van onze website is altijd hetzelfde gebleven.

In de afgelopen twaalf jaar hebben we veel bereikt. Verschillende rubrieken zijn langsgekomen; sommige zijn nog steeds actueel, andere zijn gestopt, en er zijn ook nieuwe toegevoegd. We realiseren ons dat dit alles niet mogelijk was geweest zonder de steun van onze vrijwilligers en sponsoren.

De achterkant van de website, het zogenaamde CMS (waarmee foto’s en berichten worden beheerd), voldeed niet meer aan de eisen en was toe aan vervanging. Technische en functionele beperkingen maakten een complete vernieuwing noodzakelijk. Sinds enkele maanden is de website dan ook volledig vernieuwd, zowel qua lay-out als structuur.

Alle artikelen en foto’s die in de loop der jaren zijn geplaatst, zijn op de nieuwe site behouden. Er is dus geen informatie verloren gegaan. De vernieuwde versie heeft een frisse uitstraling met moderne kleuren en een heldere indeling. Hoewel dit een verandering kan betekenen voor trouwe bezoekers, hopen we dat zowel gebruikers als sponsoren de nieuwe opzet zullen waarderen.

Bestuur Stichting Onstwedde.info

Team vrijwilligers Stichting Onstwedde.info

Anneke Orsel
Annie Schreuder
Albert Wubs
Bé Wilzing
Bert Wolfs
Freek Moorlag
Frits van der Heide
Geert Schreuder
Gerda de Haas
Gerda Nijenbrinks
Gert Meijer
Hendrik Wolfs
Jan Bossen
Jan Hidde Wilzing
Jan Uittenbogaart
Jolanda Freitag
Klaas Meijer
Roelie Knigge
Trijnie Meems