• Terug
  • Nieuws
  • Rob Hukema nieuwe trainer bij VCO '72
12 juli 2024

Met ingang van het nieuwe seizoen is Rob Hukema de nieuwe trainer van het eerste damesteam van VCO ’72. De trainer uit Ter Apel heeft zelf in het verleden op derde divisie-niveau gespeeld en is al zo’n 25 jaar als trainer actief in de volleybalwereld.

Een paar sportieve hoogtepunten van hem zijn het promoveren met Smash Beilen naar de 2e divisie, met het Duitse Raspo Lathen promotie naar een vergelijkbaar niveau in Duitsland en met jeugdteams van dezelfde vereniging meedoen om het nationaal kampioenschap!

Rob is twee seizoenen geleden met de dames van DIO Bedum ook naar de 2e divisie gepromoveerd, waar hij tot vorig seizoen trainer was. Inmiddels heeft Rob de trainingen van Jasper de Munck overgenomen om het team alvast met zijn speelwijze te leren omgaan.

VCO ’72 is erg blij met de komst van deze ervaren trainer. Met het kampioenschap in de eerste klasse van afgelopen seizoen staat er wederom een goede trainer/coach voor de nog steeds jonge groep. Rob heeft al aangegeven de trainingen van meer teams te willen verzorgen, zodat er niet alleen aandacht is voor het eerste team maar ook in de breedte van de volleybalvereniging.

Op de foto Anniek Behling-Elzen, Rob Hukema en voorzitter Geert Heidekamp.