• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Omloop en Kidsomloop tijdens Feestweek
22 juni 2024

Tijdens Feestweek Onstwedde staan op maandagavond 1 juli de Onstwedder Omloop en Kidsomloop op het programma. De opgave voor de Onstwedder Omloop is nu open via inschrijven.nl. De jongsten kunnen zich op de dag van de loop ter plaatse aanmelden. Beide lopen zijn mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsors.

Start en finish van de Onstwedder Omloop en Kids Omloop zijn aan de Dorpsstraat ter hoogte van De Woldbrink. De deelnemers aan de Kids Omloop lopen een wedstrijd over 500 of 1000  meter. De Onstwedder Omloop is een prestatieloop over 2½, 5, 7½ en 10 kilometer. Publiek is welkom, de toegang is gratis.

Kidsomloop
De Kidsomloop begint om 19.00 uur. Iedereen die meedoet, krijgt een attentie. De organisatie is in handen van Handelsvereniging Onstwedde. Inschrijving voor de Kidsomloop kost 3,50 euro en kan op de dag zelf van 18.30 tot 19.00 uur op De Woldbrink.

Onstwedder Omloop
De Omloop is een wedstrijd- en prestatieloop voor iedereen waarbij het parcours van 2,5 kilometer start nabij De Woldbrink aan de Dorpsstraat. De deelnemers lopen door park Kampvennen en langs de ijsbaan terug richting start-finish. De lopers gaan om 19.30 uur van start. Voor de eerste drie dames en heren op de 5 en 10 kilometer is er een prijs. Ook krijgen de eerste drie Onstwedder dames en heren op de 10 kilometer als prijs een Diamantbon. Verder is er dit jaar ook een prijs voor de eerste drie jongens en meisjes tot en met 17 jaar uit Onstwedde op de 5 kilometer. De organisatie is in handen van hardloopclub HLC Onstwedde. Bijdragen van meerdere Diamant en Robijn Sponsors maken digitale tijdsregistratie voor de Onstwedder Omloop mogelijk.

Inschrijving
Voorinschrijving voor de Onstwedder Omloop via inschrijven.nl kan tot en met 27 juni en kost 9 euro. Elke vijftigste voorinschrijver krijgt als presentje een VVV-cadeaukaart van 10 euro. Inschrijving op 1 juli kan tussen 18.00 en 19.00 in sporthal De Bast aan de Boslaan 18 in Onstwedde en kost 10 euro. Op deze locatie zijn ook de startnummers af te halen en kan iedereen omkleden en douchen na afloop.

Inschrijven

Meer informatie