• Terug
  • Nieuws
  • Manege viert open dag met vernieuwde accommodatie
22 mei 2024

Afgelopen zaterdag opende Manege De Driesporen haar deuren voor een feestelijke open dag ter gelegenheid van de vernieuwde accommodatie. Met een nieuw dak inclusief zonnepanelen en nieuwe geïsoleerde gevel heeft de manege een grote verandering ondergaan. Het evenement trok vele bezoekers van jong tot oud en was een groot succes.

De dag stond bol van de activiteiten en demonstraties die de veelzijdigheid van de paardensport belichten. Bezoekers konden genieten van spectaculaire shows en leerzame demonstraties die de diverse disciplines binnen de hippische sport laten zien. Van een schitterende kür op muziek tot vrijheidsdressuur met een mini shetlander en een workshop working equitation.

Voor de jongste bezoekers waren er tal van activiteiten georganiseerd, kinderen konden hun creativiteit de vrije loop laten bij het knutselen en kleuren, ze konden geschminkt worden, of een ritje maken op een heus vliegend tapijt achter twee prachtige trekpaarden. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om zelf op een pony te rijden en deel te nemen aan een spannende stokpaardjesrace.

Een bijzonder hoogtepunt was de dakplatenactie, die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de vervanging van het dak. Dankzij de genereuze donaties van mensen die de manege een warm hart toedragen is er al een flink bedrag opgehaald, waardoor de vervanging van het dak mede gerealiseerd kon worden. Deze actie loopt nog steeds en mensen
kunnen nog altijd een dakplaat sponsoren om de manege te steunen. Voor meer informatie kijk op onze website

Het was een geweldige dag met veel enthousiaste reacties. De open dag was een perfecte gelegenheid om onze gemeenschap kennis te laten maken met alles wat Manege De Driesporen te bieden heeft. We zijn enorm trots op de positieve reacties en de grote opkomst.

De vernieuwde manege biedt nu nog betere faciliteiten voor zowel de paarden als de ruiters. Dankzij het nieuwe dak en de nieuwe gevel is de accommodatie niet alleen functioneler, maar ook aantrekkelijk en duurzamer geworden.

Manege De Driesporen kijkt terug op een zeer geslaagde dag en bedankt alle bezoekers, vrijwilligers en deelnemers die hebben bijgedragen aan het succes van deze feestelijke gelegenheid. We hopen 7 september tijdens de legendarische Ride & Run en 14 december bij de betoverende Lichtjesparade weer eveneens zo veel mensen te mogen ontvangen.

Lees ook: Zaterdagmiddag 18 mei open dag manege De Driesporen

Lees ook: Wethouder Hofstra opent vernieuwde De Driesporen op 18 mei

Website

Foto's: Freerk Boskers