• Terug
  • Nieuws
  • Altaflex open vanaf zaterdag 11 april
7 april 2015

Op zaterdag 11 april opent Rijwielspeciaalzaak Altaflex fiets + techniek een filiaal aan de Dorpsstraat 10 te Onstwedde.

Mede eigenaar Peter Gelling vertelt dat in deze winkel net als in de hoofdvestiging in Musselkanaal, fietsen van verschillende bekende merken worden verkocht.
Het assortiment fietsen is voor iedereen, van klein tot groot en bestaat uit elektrische fietsen, stadsfietsen, crossfietsen, omafietsen, hometrainers en de kleinste kinderfietsjes en loopfietsjes. Daarnaast komt er in de winkel een mooie collectie fietstassen en diverse accessoires.

Ook voor onderhoud en reparaties kunt u terecht bij Altaflex. In de vestiging in Onstwedde wordt een moderne eigen werkplaats ingericht met een vakkundige en uitgebreid opgeleide monteur. Er is voor u een gratis leenfiets zodat u snel weer op pad kunt.

Altaflex ziet u vanaf 11 april graag als klant in de nieuwe winkel, koffie en thee staan voor u klaar. 
De openingstijden zijn: op maandag gesloten, dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdag in verband met de koopavond van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag is de zaak open van 8.00 tot 17.00 uur.

Altaflex fiets + techniek
Dorpsstraat 10 Onstwedde

Website sponsor Altaflex fiets + techniek