• Terug
  • Nieuws
  • Gelijkspel voor Onstwedder Boys
7 april 2015

Onstwedder Boys heeft op Tweede Paasdag de inhaalwedstrijd tegen SVN '69 uit Nijeveen afgesloten met een 2 - 2 gelijkspel. De Boys blijven op de twaalfde plaats staan met nu twaalf punten uit 21 wedstrijden.

Al na vijf minuten spelen is het Onstwedder Boys dat op voorsprong komt. Een goede pass van Harm Visser bereikt Peter Orsel, die de 1 - 0 weet te maken. SVN komt daarna steeds beter in het spel en Rein Koudstaal weet tot twee keer toe redding te brengen op afstandsschoten van de ploeg uit Drenthe. SVN '69 komt voor rust toch nog op gelijke hoogte, als uit een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied van de Boys wordt gescoord.

In de tweede helft komen de gasten op voorsprong als scheidsrechter Kampstra een strafschop geeft nadat Gerbrand Spaans een overtreding heeft gemaakt in het 16-meter gebied. Rein Koudstaal, die vorige week tegen Glimmen nog een strafschop stopte is dit keer kansloos. Even later is het al weer gelijk als Gerben Meems met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied de keeper van SVN kansloos laat. De 2 -2 is vervolgens ook de eindstand.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys opnieuw thuis. Tegenstander op De Boskamp is dan koploper ZZVV uit Zuidwolde. De wedstrijd begint om 14.30 uur.