• Terug
  • Nieuws
  • Winnaars Paasontbijt Coop Jan Schut
4 april 2015

‘Win een paasontbijt’ en ‘Kom Proeven’ bij Coop Jan Schut

Op zaterdag 4 april zijn de prijswinnaars verblijdt met hun gratis thuisbezorgde paasontbijt. Daarnaast was er in de winkel van 9.00 tot 14.00 uur het evenement Kom Proeven!

De actie ‘Win een paasontbijt’ heeft ontzettend goed gelopen, wie wil er nou niet kansmaken op een echt Top van Coop ontbijt. In de weken voor de trekking konden klanten bij elke transactie een ‘inlevereitje’ invullen, en in de bus voorin de winkel deponeren. Zaterdag zijn de drie winnaars getrokken en zijn de prijzen thuisbezorgd.

Op zaterdag heeft supermarkt Coop Jan Schut ook zijn klanten verrast met topproducten voor het paasontbijt, de paaslunch, -brunch en het paasdiner. Tussen 9.00 en 14.00 uur waren klanten hartelijk welkom om te proeven op het evenement Kom Proeven! Supermarktmanager van Coop Jan Schut: "Klanten konden niet alleen proeven van de lekkerste paasgerechten en producten. Ze profiteerden ook van aantrekkelijke extra aanbiedingen! Natuurlijk waren de producten die we hebben laten proeven ook verkrijgbaar in onze winkel."

Website Coop Jan Schut, sponsor van Onstwedde.info