• Terug
  • Nieuws
  • Spectaculaire opening vakantiespelweek
23 augustus 2012

De vakantiespelweek wordt maandag 27 augustus om 09.30 uur op een spectaculaire wijze geopend. Bij deze start is iedereen van harte welkom.

Aanstaande maandag is het dan eindelijk zo ver, langverwacht maar eindelijk aangebroken: de vakantiespelweek 2012! Een hele week vol spannende en leuke activiteiten, maar ook vooral gezelligheid en veel plezier. Elk jaar wordt de vakantiespelweek geopend op een leuke manier, maar dit jaar heeft de opening wel een heel speciaal tintje. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het thema dit jaar  ‘De wereld rond’ is en dat de spelweek dit jaar voor de 50e keer gehouden wordt!

Dit laten we niet zomaar voorbij gaan en daarom is de opening dit jaar extra spectaculair, met een groot verrassingselement. Wij kunnen in ieder geval beloven dat u dit niet wilt missen! Daarom nodigen we iedereen uit om de spelweek samen met ons te openen en er een grote feestelijke start van te maken! Des te meer mensen, des te beter, dus neem opa’s, oma’s, buren en vrienden gezellig mee. De opening vindt aanstaande maandag 27 augustus plaats bij de jeugdsoos en begint om 09.30 uur.
Tot dan!

website vakantiespelweek