• Eindelijk weer winst voor Boys
21 maart 2015

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag in geslaagd de serie nederlagen een halt toe te roepen. Tegen SCN, een concurrent in de strijd tegen degradatie, werd in Nieuwlande een klinkende overwinning geboekt. Na een 2 - 0 ruststand werd het uiteindelijk 5 - 0 voor Onstwedder Boys.

Na een gelijk opgaande openingsfase, neemt Onstwedder Boys na een half uur spelen het heft in handen. Eerst scoort Harm Visser na goed doorgaan van Gerko Scheper. Kort daarna scoort Visser opnieuw, nu na goed doorjagen van Gerwin de Wijk.

Na de rust is SCN aanvankelijk de betere ploeg, maar echte kansen krijgt de ploeg uit Drenthe niet.  Halverwege de tweede helft bedient Gerko Scheper met een voorzet Robert de Vries, die het derde doelpunt voor de Boys maakt. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd maakt Harm Visser zijn derde doelpunt na een voorzet van opnieuw Gerko Scheper. Het hoogtepunt van de wedstrijd moet dan nog komen. Chris Strockmeijer verovert de bal op het middenveld en schiet van zo'n 40 meter de bal in de kruising.

Al met al een dik verdiende overwinning voor de ploeg van Fokke de Jonge. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Glimmen op het programma. De wedstrijd begint om 14.30 uur.