• Terug
  • Nieuws
  • CSVO succesvol in Hoogkerk
11 maart 2015

Afgelopen zaterdag 7 maart was het zover: De eerste turnwedstrijd van het seizoen in Hoogkerk. De selectie meiden van CSVO waren deze dag ingedeeld in drie wedstrijden.

In de eerste wedstrijd waren er zes meiden die hun oefeningen aan de juryleden moesten laten zien. Deze meiden hebben allemaal een goed resultaat behaald: Op de eerste plaats eindigde Maaike Reints en op de tweede plaats Miren Nieuwenhuis. Verder waren er nog een tweede plaats voor Annelie Wever, een zesde plaats voor Anne Eelsing, een negende plaats voor Corine Mulder en een vierde plaats voor Vera Heidekamp.

Bij de tweede wedstrijd was het de beurt aan Jonneke de Roo en Lieke Louwdijk van de selectie. Ook zij behaalden mooie scores en werden vierde en achtste.

Ook de meiden van recreatie turnen zaten in deze wedstrijd ingedeeld. Carlolien Meesters eindigde op de vijfde plaats, Romy Pepping werd zevende, Wynette Wubs werd negende en Lyanne Raatjes kwam terecht op de achtste plaats. Allemaal prima scores.

De derde wedstrijd was voor de twee jongste meiden van onze selectie. Dit zijn Benthe Kip en Nadine Maarsingh. Zij komen uit in de jongste categorieën mini-instap en pupil 1. Ook deze meiden hebben goed geturnd en werden tweede en vijfde.

Op 21 maart is de tweede voorwedstrijd in Uithuizen. Bij deze wedstrijd kunnen de meiden zich plaatsen voor de Provinciale kampioenschappen, die op 16 mei in Leek worden gehouden.

Voor meer foto's zie de website van CSVO.