• Terug
  • Nieuws
  • Dag van de uitvaart
6 maart 2015

Op zaterdag 28 maart vindt er in de provincie Groningen de ‘Dag van de uitvaart’ plaats i.v.m. het 75-jarig bestaan van de ‘Provinciale Federatie van Begrafenisverenigingen in de provincie Groningen’.

De Provinciale Federatie’ behartigt de belangen van de ca 100 in de provincie Groningen aangesloten verenigingen. Via de landelijke organisatie ‘Nardus’worden op deze wijze contacten onderhouden met overheid en andere organisaties in de branche. Teneinde ook de leden van de vereniging en niet-leden uitgebreide informatie te kunnen verstrekken, vinden op verschillende plaatsen in de provincie ‘open dagen’ plaats. Met name niet-leden kunnen hier informatie krijgen over het lidmaatschap van de verenigingen.

De Begrafenisvereniging Onstwedde en de Uitvaartvereniging Vlagtwedde gaan op deze ‘Dag van de Uitvaart’ in dit verband een expositie organiseren, een zgn. ‘open dag’ op zaterdag 28 maart van 10.00 tot 16.00 u waarop zij zoveel mogelijk leden en andere belangstellende hopen te ontmoeten. Deze ‘open dag’ vindt plaats in gebouw ‘Het Kruispunt‘, Beatrixstraat 13, Vlagtwedde.
Op deze dag zijn vele toeleveranciers in de uitvaartbranche aanwezig om u informatie te geven omtrent prijzen etc. Te denken valt aan kisten, monumenten, drukwerk, advertenties etc. Een notaris kan u informeren over een laatste wilsbeschikking. Ook zal er een oude lijkkoets aanwezig zijn.

Website Begrafenisvereniging Onstwedde