• Terug
  • Nieuws
  • Open Huis bij Albert van der Wal
25 februari 2015

Het gerenommeerde bedrijf HVK in Stadskanaal is overgenomen. Eigenaar Arend Jan Vos (69 jaar) van het technisch advies- en installatiebureau gaat met pensioen en heeft het stokje overgedragen aan Albert van der Wal.

De 43-jarige inwoner van Mussel stond veertien jaar op de loonlijst als monteur en verdiende de laatste jaren de kost als vertegenwoordiger.

“Ik kwam voor mijn werk regelmatig over de vloer bij Vos”, vertelt Albert. “En ja, dan kom je aan de praat. Vorig jaar zijn de eerste besprekingen gevoerd om de zaak over te nemen en onlangs is de knoop definitief doorgehakt. We hebben bewust gekozen om de naam HVK te handhaven. Het bedrijf heeft in de loop der tijd een uitstekende reputatie opgebouwd in de wijde regio.”

Op dit moment wordt hard gewerkt om het pand aan de Electronicaweg 25 in Stadskanaal te moderniseren. “Op zaterdag 28 februari houden we van negen uur ‘s morgens tot vier uur ‘s middags open huis. Dan moet alles klaar zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje is gelegenheid om het resultaat van de verbouwing te bekijken en om kennis te maken met de nieuwe eigenaar en om afscheid te nemen van de oude eigenaar. Vanzelfsprekend kunnen bezoekers profiteren van scherpe aanbiedingen.”

Albert gaat voorlopig aan de slag in de showroom, waar ook een afhaalbalie is gehuisvest. “We bieden het volledige pakket”, benadrukt hij. “Van sanitair tot verwarming. We hebben de beschikking over deskundige monteurs. Eén van onze stokpaardjes is de zonnestroomboiler. Ik ben bezig met het afronden van een opleiding, waardoor HVK ook binnenkort gecertificeerd energielabels kan verstrekken. Mensen kunnen wat betreft energie veel geld besparen. Niet alleen door zonnepanelen te plaatsen, maar vooral door het in beeld brengen van plekken in een pand waar onnodig energie wordt verspild. Dat gebeurt met behulp van een speciale camera. Met één oogopslag kun je dan zien op welke plek maatregelen moeten worden genomen. Desgewenst laten we dat allemaal zien tijdens het open huis.”

HVK is gevestigd aan de Electronicaweg 25 in Stadskanaal. Het telefoonnummer is 0599-650226.

HVK is sponsor van Onstwedde.info

Website

Bron/foto: De Kanaalstreek