• Terug
  • Nieuws
  • Openingstijden Anneke Weesjes
27 jan. 2015

Anneke Weesjes Decoraties in Lood is deze week nog alleen nog 's morgens geopend.

Vanaf 1 februari gaat Anneke dan ook met zwangerschapsverlof tot ongeveer begin april. Deze periode wordt meteen ook gebruikt om te verhuizen.

Anneke hervat al haar werkzaamheden begin april vanaf een nieuw adres. Dorpsstraat 72, iets verderop gelegen in het dorp, tegenover de computerzaak TVDL. Dat is ook waar Anneke met haar gezin woont.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om het atelier achter het huis in gereedheid te brengen.

Van daar uit wordt de productie van de glasdecoraties, lantaarns, panelen, figurines, opdrachten en alle andere Tiffany en glas-in-lood projekten hervat. Uiteraard beschikt Anneke daar ook over een ruimte waar haar werken te bewonderen en te kopen zijn! Er verandert dus voor de klanten in principe niets, behalve de locatie.

Ik ben super enthousiast dat deze mogelijkheid er is! laat Anneke weten. Om werken en wonen op deze manier te combineren, zal straks als de baby er is alles zoveel makkelijker maken, heerlijk!

Via Anneke's website en Facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen omtrent openingstijden e.d. Overigens is Anneke telefonisch en per e-mail gewoon te bereiken tijdens haar verlof.

Anneke Weesjes Glas decoraties in lood

E-mail

Website