• Terug
  • Nieuws
  • Spetterende show Modehuis Heije Wubs
2 januari 2015

De Vrouwen van Nu in Tolbert staan aan het begin van het nieuwe jaar 2015 en beginnen met veel enthousiasme aan het tweede deel van het seizoen 2014-2015. Dinsdag 20 januari vindt allereerst de nieuwjaarsbijeenkomst plaats in de CazemierBoerderij te Tolbert, aanvang 19.45 uur.

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst is Ronald Vorenhout uit Hoogersmilde uitgenodigd om te vertellen over de ziekte van Lyme en de soms vreselijke gevolgen van deze ziekte. De NBvP Tolbert kijkt uiteraard ook vooruit. Op 17 februari komt de heer De Boer vertellen over de crisisopvang in den Eikelaar in Tolbert. ,,We wonen er allemaal dichtbij, maar hebben geen idee van deze instelling, die mensen in nood onderdak en hulp biedtā€¯, laten de dames weten.

Spetterende show

Op dinsdagmorgen 10 maart kunnen de Vrouwen kennis maken met de nieuwste modetrend van 2015. Modehuis Heije Wubs uit Onstwedde komt dan met de voorjaarsmodeshow naar Tolbert.

Op 17 maart is Linda Nijlunsing te gast en zij vertelt over haar leven in Alaska. En tijdens de laatste bijeenkomst in april beleven de dames samen met de NBvP Leek-Nietap. Musical- en Operettevereniging ADO uit Eelde-Paterswolde trakteert beide afdelingen dan op een spetterende show. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Postwagen te Tolbert, aanvang 19.45 uur. Komt gerust eens vrijblijvend een avond bijwonen, men is van harte welkom. Meer informatie is te verkrijgen bij het secretariaat: 0594-516527.

Bron: Midweek