• Terug
  • Nieuws
  • VCO-Dames sluiten 2014 prima af
20 december 2014

VCO '72 Dames 1 heeft ook de laatste wedstrijd van 2014 in winst omgezet. In Sporthal De Bast werd En Bloc Dames 2 uit Nieuw Amsterdam eenvoudig met 4 - 0 opzij gezet. In de competitie staat de ploeg van trainer/coach Mick Veldhuis op de tweede plaats met één punt achterstand op Emmen Dames 5.

De wedstrijd tegen En Bloc was geen moment spannend, daarvoor was het krachtsverschil te groot. De ploeg uit Drenthe is dit jaar gepromoveerd naar de tweede klasse en is terug te vinden op de zevende plek. De eerste en tweede set werden beide met 25 - 13 gewonnen. En Bloc had geen antwoord op het gevarieerde aanvalsspel van de ploeg uit Onstwedde.

Mick Veldhuis kon iedere set probleemloos met een ander basis zestal beginnen. Ook in set drie was de eindstand 25 - 13. In de vierde set mocht bij een 20 - 10 voorsprong Vera Wubs haar debuut in Dames 1 maken. Door drie goede servicebeurten slaagde Vera er in direct drie punten te maken. De set werd daarna gewonnen met 25 - 11.

Zaterdag 10 januari staat de uitwedstrijd tegen VCR Dames 1 uit Ruinerwold op het programma.