• Terug
  • Nieuws
  • Kerstviering op De Rank
18 december 2014

‘Geachte inwoners van Nazareth, namens keizer Augustus kondig ik u een decreet af: Zijn keizerlijke majesteit gaat een grote volkstelling houden in zijn gehele rijk. U, inwoners van Nazareth, wordt verzocht terug te keren naar Bethlehem’

'Aan deze oproep hebben de kinderen en ouders van De Rank op donderdagavond 18 december massaal gehoor gegeven door mee te lopen met een wandeling door het dorp waarbij werd verteld over het wonder van Jezus geboorte.

We werden opgeroepen door een heraut om op pad te gaan, lieten ons inschrijven bij het inschrijfbureau, luisterden samen met de herders naar de boodschap van de engelen en gingen evenals de wijzen op zoek naar de nieuw geboren Koning.
Onze reis  langs de verschillende taferelen uit het kerstverhaal werd afgesloten in de christelijk gereformeerde kerk.
We kunnen terugkijken op een mooie avond waarbij we ons met elkaar opnieuw  mochten verwonderen over de komst van de Here Jezus.

De vele ouders, dorpsgenoten en andere vrijwilligers, die op verschillende manieren hebben meegewerkt om deze kerstviering te doen slagen, willen we héél hartelijk bedanken voor hun enthousiaste reacties en medewerking. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt!
Mede dankzij jullie is het voor de kinderen van de De Rank een avond geworden om nooit te vergeten!'

Het team van De Rank.

Fotoreportage