• Terug
  • Nieuws
  • Gasterij organiseert fotowedstrijd
28 november 2014

Geïnspireerd door de mooie omgeving waarin de boerderij van Gasterij Natuurlijk Smeerling staat en omdat ze het prachtige Westerwolde willen promoten organiseert Gasterij Natuurlijk Smeerling een fotowedstrijd.

Nergens is de historie van Nederland zo zichtbaar als in Westerwolde. Sterker nog, het huidige Nederland is zelfs ontstaan in de regio! Deze historie vindt u terug in het hele gebied, met een aantal historische hoogtepunten als Vesting Bourtange, Vesting Oudeschans, de Burcht in Wedde en het Klooster in Ter Apel. Daarnaast is Westerwolde hét wandelgebied van het Noorden. Wandelen door schitterden natuurgebieden, prachtige beekdalen, verrassende landschappen, leuke dorpen met oude, karakteristieke boerderijen en langs historische gebouwen.

Geïnspireerd door de mooie omgeving waarin de boerderij staat en omdat ze het prachtige Westerwolde willen promoten organiseert Gasterij Natuurlijk Smeerling een fotowedstrijd. Aan iedereen die fotografeert dan ook de oproep: Stuur uw foto in!
Het thema van de fotowedstrijd is: de natuur in Westerwolde.

Gasterij Natuurlijk Smeerling gebruikt de winnende foto’s voor haar website, facebookpagina en andere sociale media, voor een uit te geven fotoboek, ansichtkaarten en voor publiciteits-doeleinden.
De wedstrijd loopt van 22 november 2014 tot en met 21 december 2014. De wedstrijd staat open voor alle amateur- en beroeps-fotografen. Het publiek bepaalt de keuze van de mooiste foto’s.

Van 24 december 2014 tot en met 24 januari 2015 zetten ze de foto’s online. In deze weken kan het publiek stemmen op door de jury genomineerde foto’s. De jury bestaat uit 3 professionals. Over de jury uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Onder de winnende fotografen verloten ze een waardebon van Gasterij Natuurlijk Smeerling ter waarde van € 50,00.

Voorwaarden:
Foto’s uploaden kan via wetransfer. Vul bij de ontvanger in: gasterijsmeerling@gmail.com. Vul uw voornaam, achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres in op het wetransfer verzendformulier en upload uw foto’s. Vermeld u ook de locatie in Westerwolde waar de foto is genomen (mag bij benadering). Zodra zij uw foto gedownload hebben ontvangt u via wetransfer een download bevestiging en uw inzending is een feit.

Aanleverspecificaties:
Het minimale en maximale formaat om de foto’s te uploaden via wetransfer is 500kb tot 1 MB, maximale lengte 2000 pixels. De foto’s moeten rechtenvrij, digitaal worden aangeleverd in jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een minimale bestandsgrootte van 1,2 MB. Er worden alleen digitale foto’s geaccepteerd in jpeg formaat, geen dia’s of afgedrukte foto’s. Mogelijk hebben zij het originele formaat nodig i.v.m. drukken. Deelname is vrij voor iedereen. (uitgezonderd de jury, hun familieleden en de organisatie).

Als er mensen op de foto’s staan, dan is de fotograaf verantwoordelijk voor het portretrecht. Als u personen fotografeert, moet u deze personen vooraf schriftelijk toestemming vragen voor publicatie van de foto’s. Foto’s mogen gemaakt zijn in alle voorgaande jaren en 2014.

Ze gebruiken alleen genomineerde foto’s. Door uw foto in te zenden gaat u hiermee akkoord. De rechten van de ingezonden foto’s blijft ten alle tijden bij de originele fotograaf (copyright).

Bij inzending gaat u automatisch akkoord met gestelde voorwaarden. U ontvangt verder geen deelname bevestiging, uw foto zal binnen 14 dagen verschijnen op hun facebook pagina en andere sociale media.

Bron: Westerwolde Actueel