• Terug
  • Nieuws
  • Kansloze nederlaag voor heren VCO '72
26 november 2014

Afgelopen zaterdag speelden de heren van VCO’72 thuis tegen het hoog geklasseerde Exstudiantes H1 uit Groningen. VCO had gehoopt om een punt te pakken, maar helaas werden ze op kwaliteit afgetroefd en werd de wedstrijd met 4 - 0 verloren.

In het begin van de eerste set kwam VCO al heel snel op een ruime achterstand. Aan het einde van de set konden de Onstwedders nog wel terugkomen, maar werd de set met 19-25 verloren.                   

In de tweede set ging het lange tijd gelijk op. Op 24-23 kreeg de ploeg uit Onstwedde zelfs nog een setpoint. Uiteindelijk ging deze set toch nog met 24-26 naar de Groningers.

In de derde en vierde set had VCO '72 geen schijn van kans tegen het goed spelende Exstudiantes. Hun pass, setup en aanval waren zeer goed verzorgd en ook door de servicedruk kwamen de heren van VCO niet in het spel voor. Uiteindelijk waren  de setstanden 16-25 en 17-25.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Donderdag gaan de volleyballers op bezoek bij Volco uit Ommen. Daar zullen ze proberen om een aantal punten mee terug te nemen  naar Onstwedde.