• Opnieuw verlies voor Onstwedder Boys
22 november 2014

Onstwedder Boys is zaterdagmiddag in Zuidwolde opnieuw niet tot winst gekomen. Na een 0 - 0 ruststand werd het 5 - 1 voor ZZVV, waarbij aangemerkt moet worden dat de uitslag enigszins geflatteerd was.

Onstwedder Boys had bij rust  met 2 - 0 of 3 - 0 voor moeten staan. Gerko Scheper, Rutgert Tipker, Harm Visser en Robert de Vries krijgen allemaal goede kansen om te scoren, maar falen in de afwerking. ZZVV is in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

Direct na rust krijgt Gerko opnieuw een goede mogelijkheid, maar zijn inzet gaat net voorlangs. ZZVV komt vervolgens wel op voorsprong en weet binnen vijf minuten ook voor de tweede keer te scoren. Onstwedder Boys kan vervolgens nog wat terugdoen, als Harm Visser een strafschop weet te benutten. In het laatste kwartier weet ZZVV nog drie keer te scoren, waardoor de eindstand uiteindelijk op 5 - 1 wordt bepaald.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Fit Boys uit Beilen. De wedstrijd op Sportpark De Boskamp begint om 14.30 uur.