• Terug
  • Nieuws
  • Deelname aan de winterfair nog mogelijk
19 november 2014

Op zaterdag 13 december 2014 organiseert de handelsvereniging alweer de derde winterfair. Zoals de vorige edities ook weer op de Woldbrink aan de Dorpstraat van 16.00 tot 20.00 uur. De winterfair wordt één keer in de twee jaar gehouden en deelnemers aan de winterfair kunnen zich nog opgeven.

De opzet is dezelfde als de vorige edities. De winterfair is dóór Onstwedder ondernemers en verenigingen vóór Onstwedders en gericht op gezelligheid en bevorderen van de leefbaarheid. Verschillende ondernemers uit Onstwedde hebben inmiddels toegezegd aanwezig te zijn op de winterfair, Onstwedder Gaarv’n levert de kramen en is zelf met een aantal activiteiten aanwezig, muziek wordt verzorgd door een dweilorkest en dit jaar is ook Johanna Veerenkamp (de sneltekenares) uit Veele weer aanwezig. Zij gaat bezoekers van de fair gratis portretteren.

De handelsvereniging  houdt  tijdens de winterfair een verloting waarbij vijf goed gevulde boodschappenmanden van maar liefst € 75,00 per stuk worden verloot.  

De voorbereidingen van de winterfair zijn in volle gang. Onstwedder ondernemers, verenigingen en andere liefhebbers kunnen gratis deelnemen aan de winterfair. Inmiddels hebben zich 25 deelnemers gemeld, maar er kunnen nog best een paar bij. Geïnteresseerd?

Opgave kan via onderstaand mailadres maar uiterlijk tot 1 december. Daarbij wel graag even vermelden of een standaard kraam (4 meter) gewenst is óf het aantal m2 dat een deelnemer denkt nodig te zijn. Ook graag even aangeven met welke handel wordt deelgenomen.  

Het bestuur van de Handelsvereniging organiseert de opbouw en verwacht van de deelnemers (evenals de beide vorige edities) dat na afloop van de winterfair de deelnemers even helpen en samen de boel opruimen zodat iederéén na de beurs op een aangenaam tijdstip naar huis kan.

E-mail voor opgave

Een foto-impressie van de Winterfair 2012