• Terug
  • Nieuws
  • VCO '72 Dames 1 na winst koploper
6 oktober 2014

Het Dames-1 team van VCO '72 is de competitie uitstekend begonnen. Na drie gewonnen wedstrijden staat de ploeg van trainer/coach Mick Velthuis bovenaan in de Tweede Klasse F.

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Klimop D1 uit Weiteveen op het programma. In de eerste set was het spel niet best aan Onstwedder kant. Omdat de ploeg uit Weiteveen nog slechter speelde ging de winst met 25 - 13 naar de ploeg uit Onstwedde. Ook in de tweede set was het spel matig en ging de winst dit keer naar Klimop met 25 - 16.

In de derde set werd er beter gespeeld. Deze set verliep erg spannend. Aan het einde van de set waren het de VCO-dames die aan het langste eind trokken en met 29 - 27 de winst naar zich toe wisten te trekken. In de vierde set wist VCO '72 door een aantal goede services van Moniek Kruiter al snel een grote voorsprong te nemen. Ook deze set werd door de Onstwedder dames gewonnen: 25 - 13.

Door dit resultaat staat de ploeg uit Onstwedde bovenaan in de poule met dertien punten uit drie wedstrijden. Komende zaterdag spelen de dames opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is dan Vonk/Coevorden Dames 4.

Op de foto bovenaan: Daniek Hilverts, Julia Mulder, Paulien Baas en Hilde Spaans. Voorste rij: Mick Velthuis, Miriam Kruiter, Moniek Kruiter, Anniek Elzen en Diana Wilzing.