• Terug
  • Nieuws
  • 24 Uurs Thuiszorg is sponsor
6 oktober 2014

Al sinds 1993 werkt Wilco Haverhoek uit Onstwedde als zelfstandig ondernemer (ZZP) in de thuiszorg. Als bevlogen en toegewijd zorgverlener doet hij dit onder de naam 24 Uurs Thuiszorg. 24 uurs Thuiszorg is sponsor geworden van Onstwedde.info.

De zorgverlening door 24 Uurs Thuiszorg onderscheidt zich door maximaal 24 uur per dag continue directe zorg te geven en dit meerdere dagen achter elkaar. De zorgverlener is dus maximaal 24 uur per dag bij de zorgvrager thuis aanwezig en de zorgvrager is dus niet afhankelijk van een aantal afgesproken zorgmomenten per dag  door vaak verschillende verzorgers of verpleegkundigen.
24 Uurs Thuis zorg biedt deze zorg aan op terminale indicatie, de eigen bijdrage is gelijk aan de eigen bijdrage voor andere zorgaanbieders  die daarvoor alleen de zorgmomenten leveren.   

24 Uurs Thuiszorg verzorgt naast mensen die moeten herstellen van lichamelijke beperkingen ook mensen die niet meer kunnen genezen (Palliatieve en terminale zorg). Door 24 Uurs Thuiszorg is het mogelijke dat deze groep zieken thuis kunnen blijven tijdens hun laatste levensfase en rust vinden in  hun eigen vertrouwde omgeving. 24 Uurs Thuiszorg verleent zorg op zowel zorgindicatie (AWBZ) als particulier.

Bij 24 uurs Thuiszorg heeft de zorgvrager de regie en de zorgverlener past zich voor zover mogelijk aan, aan de zorgbehoefte, het ritme en dagindeling van de zorgvrager. Daarnaast is 24 Uurs Thuiszorg bevoegd en bekwaam om medische handelingen uit te voeren. Door de ruime ervaring en kennis op het gebied van zorg geeft 24 Uurs Thuiszorg goede en betrouwbare voorlichting aan de zorgvrager en huisgenoten. Doordat continue een zorgverlener  aanwezig is, is er naast de verzorging ook tijd voor het ontlasten van partners en of kinderen van de zorgvrager zodat die zichzelf kunnen zijn en tijd kunnen vinden voor rust en ontspanning. 24 Uurs Thuiszorg stelt zelf een team samen van verzorgers, de patiĆ«nt krijgt dus niet voortdurend te maken met steeds wisselende en onbekende verzorgers.

Naast de zorgverlening kan 24 Uurs Thuiszorg voor u allerlei bijkomende zaken regelen, zoals de zorgindicatie voor de AWBZ en de financiƫle afwikkeling hiervan. 24 Uurs Thuiszorg is in het bezit van het KIWA kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemer in de zorg.

Website