3 oktober 2014

Op 14 oktober 2014 doet CSVO mee aan Het Grote Gymfeest (www.hetgrotegymfeest.nl). Overal in Nederland stellen gymclubs hun deuren open om kinderen de verschillende facetten van de gymsport te laten ervaren.

De kinderen volgen een uitdagend parcours met oefeningen, waaronder gymmen, turnen, dansen en springen. Het Grote Gymfeest  is een landelijk initiatief van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) om beweging onder jonge kinderen te stimuleren.

Als ambassadeur van Het Grote Gymfeest nodig ik alle kinderen uit om met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar Het Grote Gymfeest bij CSVO komen. Wanneer je je aanmeld voor het leukste sportfeest van het jaar via www.hetgrotegymfeest.nl/inschrijven, dan maak je kans op een tuintrampoline van BERG TOYS!

Ook als je je niet aanmeld ben je van harte welkom, neem je vriendje of vriendinnetje ook mee. Deelname is gratis en het zou leuk zijn als je ook je ouders meeneemt.                   

Het programma is als volgt:
13.00 - 14.00:  kinderen vanaf 3 jaar tot en met groep 2. 
14.30 - 16.00:  kinderen van groep 3 t/m 6.                     
16.00 – 17.30 kinderen groep 7, 8 en voortgezet onderwijs.


Weetjes, acties en aanmelden kun je vinden op www.hetgrotegymfeest.nl . Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met Trieneke Reints (tel 06-48752849).

Met sportieve groet,
 
Epke Zonderland

Ambassadeur van Het Grote Gymfeest