• Gelijkspel voor Onstwedder Boys
20 september 2014

Onstwedder Boys is ook de derde wedstrijd van het seizoen ongeslagen gebleven. In Veenhuizen werd het 1 - 1. Bij rust keken de Boys nog tegen een 1 - 0 achterstand aan.

Veenhuizen was de competitie slecht begonnen. De ploeg, die net als Onstwedder Boys naar de Derde Klasse is gepromoveerd, verloor de eerste twee wedstrijden. Tegen Onstwedder Boys was Veenhuizen in de eerste helft de betere ploeg. Na ruim twintig minuten spelen kwam de ploeg uit Drenthe op voorsprong na een goede aanval via de linkerkant.

Kort na rust komt Onstwedder Boys op gelijke hoogte als Chris Strockmeijer van dichtbij de bal binnen kan schieten. Onstwedder Boys is in de tweede helft de betere ploeg, maar weet niet meer te scoren. In de tweede helft maakt A-junior Gerko Scheper nog zijn debuut in de hoofdmacht van Onstwedder Boys.

Onstwedder Boys staat nu op de derde plaats in de poule met zeven punten uit drie wedstrijden, twee punten minder dan koploper De Weide uit Hoogeveen. Komende zaterdag spelen de Boys thuis tegen Vitesse '63 uit Koekange. Aanvang van de wedstrijd op Sportpark De Boskamp is 14.30 uur.