• Terug
  • Nieuws
  • Winnaars fotowedstrijd Ocrea
17 september 2014

Elk jaar kunnen bezoekers van de braderie bij de stand van Ocrea meedoen aan de inmiddels welbekende fotowedstrijd. Dit jaar heeft Ocrea 20 deuren op de foto gezet. In totaal hebben zo'n 50 mensen hun best gedaan de locatie van de voordeur van de foto’s te achterhalen. Dinsdagavond kregen de drie winnaars hun prijzen overhandigd.

Vijf deelnemers wisten het formulier foutloos in te vullen. Na een strenge keuring op de nauwkeurigheid van de antwoorden heeft Roelof Migchels de 1e prijs, Diena Kruiter de 2e en Agnes Wubs de 3e prijs gewonnen. De jury was erg onder de indruk van de nauwkeurigheid van Roelof zijn antwoorden, vaak wist hij naast de straatnaam ook nog de naam van het pand en van de inwoners te vermelden. Op de website van Ocrea zijn de foto's met het juiste antwoord te vinden.

Voorzitter Jan Hidde Wilzing overhandigde de winnaars voorafgaand aan de eerste Ocreavergadering va het nieuwe seizoen de prijzen: een diamantbon t.w.v. respectievelijk € 30, € 20 en € 10. Deze bon kunnen de winnaars inleveren bij alle winkeliers en bedrijven in Onstwedde die lid zijn van de Handelsvereniging. 

Website Ocrea