• Terug
  • Nieuws
  • Gezamenlijke start winterwerk
10 september 2014

Na het succes van twee jaar geleden organiseren de drie Onstwedder kerken opnieuw een gezamenlijke activiteit om de start van het winterwerk in te luiden. 

Op vrijdagavond 19 september worden alle leden van de drie kerken verwacht op de Woldbrink, waar vanaf 18.30 uur koffie zal worden geschonken. Om 19.00 uur start de activiteit. 

Voor de activiteit is rekening gehouden met alle leeftijden: kinderen, jeugd, volwassenen en ouderen! Voor de mensen die niet in staat zijn om te wandelen is er een aangepast programma in De Brinkhof. Daar zal vervolgens de gezamenlijke afsluiting plaatsvinden. Bij De Brinkhof zal ook een verkoopstandje staan voor een hapje en een drankje.

De commissie, bestaande uit drie leden van elke kerk, is nog druk bezig met de voorbereidingen om er weer een zeer geslaagde en gezellig avond van te maken!

Om organisatorische redenen vraagt de commissie of deelnemers zich vóór vrijdag 12 september willen opgeven. Ook aan de mensen die willen deelnemen aan het aangepaste programma in de Brinkhof vraagt de commissie dit voor deze datum door te geven. Dit kan door te mailen of bellen naar één van de onderstaande commissieleden. Ook komt er binnenkort bij de kerken zelf de mogelijkheid om in te schrijven.

Gert Veldhuis
T (0599) 333373 
E-mail      

Philo Visser
T (0599) 332712
E-mail 

Janitha Wolfs
T 06 13690835
E-mail        

Foto-impressie van eerste gezamenlijke start winterwerk (2012)