• Uitstekende start voor Onstwedder Boys
6 september 2014

Onstwedder Boys is het seizoen 2014/2015 prima begonnen. De ploeg van trainer Fokke de Jonge won in Coevorden verdiend van CSVC. Na een 1 - 0 voorsprong bij rust, werd het uiteindelijk 3 - 0 voor de Boys.

In het eerste half uur was CSVC de gevaarlijkste ploeg en moest keeper Rein Koudstaal twee keer redding brengen. Na een half uur spelen kwamen de Boys op voorsprong dankzij een kopbal van Chris Strockmeijer. In de tweede helft was Onstwedder Boys de betere ploeg. Gerben Meems maakte na een uur spelen de tweede treffer, terwijl een paar minuten later Harm Visser uit een vrije trap het derde doelpunt maakte.

Volgende week zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Op Sportpark De Boskamp is SC Scheemda de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur.