• Terug
  • Nieuws
  • Meer ruimte Klussenbedrijf Sterenborg
5 september 2014

Sterenborg Klussenbedrijf is verhuisd en heeft nu meer ruimte voor het bedrijf.

Sterenborg Klussenbedrijf in Onstwedde is verhuisd naar een nieuw pand aan de Havenstraat. Hier heeft ondernemer Stefan Sterenborg meer ruimte voor zijn bedrijf, eventueel om in de toekomst uit te breiden. Gaat u bouwen of verbouwen of moet er onderhoud gepleegd worden aan uw woning, dan bent u bij Sterenborg Klussenbedrijf in Onstwedde aan het juiste adres.

Maatwerk in nieuwbouw, verbouw en onderhoud
Sterenborg Klussenbedrijf richt zich op ‘kleine’ nieuwbouwprojecten, verbouw en onderhoud en voert op vakkundige wijze in en om het huis vrijwel alle klussen uit. Dat kan gaan om het plaatsen van een dakkapel tot het compleet monteren van een nieuwe badkamer of om het vervangen van de dakgoten tot het maken van een tuinhuis. Daarnaast doet het bedrijf alle voorkomende timmerwerk en onderhoud in en om het huis. Het klussenbedrijf levert altijd maatwerk, want, zo zegt Stefan: “Elk huis en elke klus zijn weer anders.”

Hij werkt trouwens regelmatig samen met andere vaklieden, omdat bepaalde onderdelen van het werk toch inzet van specialisten vereisen: “Voor gas, water en licht bijvoorbeeld kan ik vaste betrouwbare partners inschakelen. Ik regel uiteraard wel alles voor de klanten. Zij hebben er dus verder geen omkijken naar. Bovendien kunnen ze altijd bij mij terecht voor bijvoorbeeld advies over de mogelijkheden, niet alleen voorafgaand aan het project maar ook tijdens het werk.” Door zijn kennis en ervaring weet hij de wensen en eisen van zijn klanten altijd te vertalen naar technisch haalbare oplossingen.

Tuinhuisjes en schuttingen
Ook het plaatsen van een tuinhuis of een schutting kunt u met een gerust hart overlaten aan Sterenborg Klussenbedrijf. Tevens verzorgt het bedrijf al het ander houtwerk voor de tuin, zoals houten vlonders of veranda’s. Zelfs eventueel bestratingswerk kunt u via Sterenborg regelen. Stefan werkt altijd samen met ervaren bestratingsbedrijven.

Het Onstwedder bedrijf is een vertrouwde naam in het dorp: “De kwaliteit van het werken en de service staan centraal. Als de klant tevreden is, wordt er onderling over gesproken. Dat is te merken aan onze klantenkring.”

Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw? Is uw woning toe aan een fikse opknapbeurt? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan bij Sterenborg Klussenbedrijf.

Klussenbedrijf Sterenborg, Havenstraat 7 Onstwedde. Telefoon: 0599-331567; mobiel: 06-46638561. Kijk voor meer informatie eens op de website.

Website

Bron: RegioMagazine (door Marja Kiel)