• Terug
  • Nieuws
  • Veel belangstelling voor feestweek
30 juni 2014

De belangstelling voor de Onstwedder feestweek is goed op gang gekomen. Inmiddels zijn er voor de muziekfeesten al veel  kaarten aangevraagd. Voor het "slam fm dance event" zijn nu al ruim 700 tickets aangevraagd. 

Voor "het grote zillerthaler muziekfeest" zijn er nu al 522 van de 800 beschikbare zitplaatsen aangevraagd. Voor "het grote Oranje feest" staat de teller nu op ruim 900 en voor "Mooi Wark" zijn nu al ruim 1100 kaarten aangevraagd en dat is met nog ruim twee maand te gaan tot het begin van de Onstwedder Feestweek een uitstekend aantal.

Voor de overige evenementen loopt de voorbereiding ook prima. Voor "De grote ladies day & night" zijn nog slechts 2 ruimtes beschikbaar van de 80.

Voor het kinderfeest “Ommelebom” zijn tot nu toe 148 kaartjes aangevraagd. Voor de "Grote RegioBingo" staat de teller nu op 161 aangevraagde kaartjes. Ruim 40 bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld voor de gratis te bezoeken "consumentenbeurs". "De Dartsbattle" op maandag 8 september is door iedereen gratis te bezoeken wanneer de dartsteams van Onstwedde en Alteveer de strijd aangaan om de RegioCup. Hier hoeft u dus geen toegangskaartje voor aan te vragen.

Mocht u ook naar de evenementen willen gaan dan staat alle info over hoe je kaarten kunt aanvragen op de website.

Website