• Terug
  • Nieuws
  • Uitslagen Beachvolleybaltoenooi
28 juni 2014

Afgelopen woensdagavond en vrijdagavond werd in vier verschillende competities het beachvolleybaltoernooi 2014 afgewerkt, georganiseerd door VCO '72. Onder prima weersomstandigheden werd er gespeeld op het terrein naast Jeugdsoos De Boerderij.In totaal waren er 30 teams van de partij.

Woensdagavond speelden de recreatieve dames- en herenteams. Bij de mannen won het team van De Boerderij, bestaande uit Harm Jan Wilzing, Chris Strockmeijer, Mark Kruize en Nick Wagenaar. Bij de Dames ging de winst naar het team van Gerdien Wilzing, Anita Wilzing, Irene Engels en Paulien Vrijenhoek.

Vrijdagavond was het de beurt aan de competitieteams. Bij de mannen werd net als vorig jaar Still Young uit Vlagtwedde de winnaar. Het team rond Gert Meulman versloeg in de finale tegenstander Hatjee (Roelof Migchels, Jaap Wubs en Geert Jan Huiges) met 25 - 17.

Bij de Dames ging de winst naar Booijah. het jeugdige team, bestaande uit Daniek Hilverts, Anniek Elzen, Hilde Spaans en Moniek Kruiter, versloeg in de finale Time Out (Margreet Mulder, Rieta Smith, Regina Santing en Margien Huiges) met 25 - 16.

Op de foto's de winnende teams bij de dames- en herencompetitie.