• Terug
  • Nieuws
  • Wordt donateur van het zwembad
13 juni 2014

Van de werkgroep zwembad 't Vlasmeer kregen wij de onderstaande oproep:

Wordt donateur van de werkgroep zwembad ’t Vlasmeer!


Om het voorbestaan van het zwembad te waarborgen is er in het verleden een werkgroep opgericht. Deze werkgroep heeft diverse afspraken gemaakt in overleg met de gemeente Stadskanaal en OptiSport om sluiting van het zwembad te voorkomen.

Onze afspraak met Opti Sport is dat wij jaarlijks € 6.800 moeten afdragen aan hen. De investeringen en vrijwilligersuren a € 20,- per uur mogen wij hierop in mindering brengen. Wij moeten op deze manier wel financieel gezond blijven.

Wat doen wij met uw donateursgeld?

Voor 2014 zullen we onder andere nieuwe attributen gaan aanschaffen voor de jongere zwemmers. De Octopus, die inmiddels 7 jaar oud is, moet worden vervangen. De kosten hiervan bedragen  ruim 2000 euro.

De inlooptrap, die dagelijks gebruikt wordt door de oudere (en ook jongere) zwemmers is ook aangeschaft van de donateursgelden, kosten 4400 euro.

Om dit moment zien wij een sterke terugloop van donateurs. Wij zullen, als dit zo doorgaat, onze afspraken die wij hebben gemaakt hebben, niet meer kunnen nakomen waarbij het voortbestaan van het zwembad in gevaar komt.

Zonder uw donatie heeft het zwembad in Onstwedde zeker geen toekomst. Wij hopen ook dit jaar een mooi bedrag te verzamelen zodat het voortbestaan van het zwembad gewaarborgd blijft! Wij zullen ons de komende jaren samen met OCREA inzetten om het zwembad in Onstwedde te behouden.

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer:
NL72RABO03807.09.015 t.n.v. BEHOUD 'T VLASMEER onder vermelding van uw postcode en huisnummer.

Wij zijn al blij met een bedrag van 10 euro. Wanneer u donateur wordt ontvangt u volgens jaar automatisch een brief met het verzoek om uw donatie over te maken.

Namens de werkgroep Stichting Behoud Zwembad ‘t Vlasmeer,
L. Kruiter, voorzitter        
A. Meems, secretaris / penningmeester
F. Bloem, bestuurslid
J. Deuring, bestuurslid