• Terug
  • Nieuws
  • Beachparty JSDB op 21 juli
14 jul. 2012

Het seizoen 2011 - 2012 is voorbij gevlogen. Op zaterdag 21 juli houdt jeugdsoos 'de Boerderij' alweer de laatste party van dit seizoen.
Op deze avond wordt JSDB volgepropt met de zomer. Het seizoen wordt afgesloten met één van de toppers, de Beachparty!

Net als vorig jaar zal JSDB deze avond worden omgetoverd tot een overdekte zandbak! Verder zal de activiteitencommissie het interieur aankleden met opblaasbare zomerspullen, vrolijke kleurrijke slingers en vlaggen en natuurlijk zijn de zogenaamde Hawaï-slingers verkrijgbaar.

De DJ's van deze avond, Nanne Huiges en Rutgert Tipker, zullen de allergaafste zomerplaten voor je draaien. Denk aan muziek van Gusttavo Lima en Michel Telo, maar ook aan tophits van weleer, van the Underdog Project en Mr. President. Thijs Dijkstra, beheerder van slijterij Mitra in Vlagtwedde, maakt net als drie jaar geleden ook dit jaar weer de allerlekkerste cocktails voor je klaar. Haal dus je zwembroek of bikini tevoorschijn, poets je zonnebril nog even op, trek je slippers aan en kom op zaterdag 21 juli naar jeugdsoos 'de Boerderij'.

De Beachparty is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. De entree bedraagt drie euro en pashouders mogen gratis naar binnen. De Beachparty begint om 20.30 uur.