• Terug
  • Nieuws
  • Straten touwtrektoernooi en fietstocht
5 juni 2014

Aankomende zaterdag is het dan zover. Het jaarlijks terugkerend evenement straten touwtrektoernooi zal dan van start gaan. De deelnemers worden rond de klok van 18:30 uur verwacht. En de eerste teams zullen om 19:00 uur het touw in handen nemen om dit evenement te laten starten. Voor de kinderen is er een mooie luchtkussen aanwezig. Ook zal deze avond weer de braadpan aanwezig zijn voor heerlijke broodjes hamburger en beenham.

Bijkomend is dit jaar de fietstocht. Jeugdsoos de Boerderij heeft een fietstocht uitgezet van ca. 20 km door de omstreken van Onstwedde. Vanaf 18:30 uur tot 19:30 uur kunt u starten vanaf Jeugdsoos de Boerderij. Inleg bedraagt €2,--. Na de fietstocht is er de gelegenheid om nog een kijkje te nemen bij het touwtrektoernooi.

Wanneer het touwtrektoernooi ten einde is, zullen DJ’s Nanne Huiges en Rutgert Tipker binnen in de Boerderij zorgen voor een fijne “after party”. Met onder andere bekende Hollandse platen en muziek van “toen en nu”.

Bij deze is het overige publiek dat niet deelneemt aan het touwtrektoernooi en de fietstocht ook van harte welkom om jullie eigen straten naar een overwinnen te juichen. Komt allen langs aankomende zaterdag vanaf 18:30 uur bij Jeugdsoos de Boerderij.