• Terug
  • Nieuws
  • Vakantiespelweek over de grens
31 mei 2014

Bij de meeste ouders is het inmiddels al wel bekend, maar om het nogmaals te noemen: Dit jaar gaat de Vakantiespelweek met het dagje uit op de woensdag naar Duitsland. Waar de reis precies naartoe gaat blijft nog even geheim!

Onlangs zijn er een paar mensen van het bestuur van Vakantiespelweek naar het park geweest om te kijken of het pretpark geschikt is voor de kinderen. En ja, het is meer dan goedgekeurd! Vakantiespelweek is zeer te spreken over de attracties, voorzieningen en de veiligheid die het park biedt.

Omdat het dagje uit naar Duitsland zal zijn, krijgt een ieder automatisch te maken met ID-kaarten. Ieder kind moet in het bezit zijn van een identiteitskaart om mee te kunnen naar het pretpark. De identiteitskaarten zullen op de woensdagmorgen worden ingenomen door het bestuur en zorgvuldig worden bewaard gedurende dag. Zo kan uw kind zijn of haar ID-kaart ook niet verliezen. Als we op de terugreis zijn, zullen de kinderen hun ID-kaarten terug krijgen in de bussen (het is handig om uw kind een portemonnee mee te geven of iets anders waar de ID-kaart in bewaard kan worden).

Voor de kleine lezers onder ons: Houd de site in de gaten.

Heeft u nog vragen met betrekking tot het dagje uit? Dan kunt u contact opnemen met Gerjanne Grezel (06-12726125) of via email.

Email


Het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,

Gerjanne Grezel
Margriet Kuper
Peter Orsel
Henk Jan Potze
Rianne Sandee
Gerbrand Spaans
Jolande Sterenborg
Anita Wilzing
Heidi Wubs