• Terug
  • Nieuws
  • Groot spektakel bij opening Boslaan
26 mei 2014

In week 23 van 2 juni tot en met 6 juni hebben de Peuterkorf, de Rank en het Ubbo Emmius hun culturele Projectweek met diverse activiteiten die ook het dorp niet ongemerkt voorbij zullen gaan.

De week staat in het thema van “Kunst en Vliegwerk”. De week wordt op maandagmorgen op spectaculaire wijze geopend.

De woensdagmorgen 4 juni wordt de Spektakeldag, waarbij een gedeelte van de Boslaan wordt afgezet vanwege de veiligheid van de leerlingen en bezoekers. Deze ochtend vindt er een uitgebreid programma plaats voor  en door alle leerlingen van beide scholen en de Peuterkorf. De ochtend zal worden afgesloten met een feestelijke opening van de Boslaan door Johan Hamster, wethouder van onderwijs van de gemeente Stadskanaal.

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen vanaf 10.00 uur tijdens onze activiteiten op de woensdagmorgen in en om de school, of om de feestelijke opening van de Boslaan om 12.00 uur bij te wonen. Wethouder Johan Hamster zal, na een aantal acts opgevoerd door de kinderen, de Boslaan officieel openen. De Spektakeldag is voorbereid in samenwerking met Lefier, de gemeente Stadskanaal en Stichting Welzijnsorganisatie Welstad.

Daarnaast hebben zij vrijdagmiddag 6 juni ter afsluiting een presentatiemiddag voor ouders en andere belangstellenden. Op deze middag willen ze graag laten zien wat de leerlingen tijdens de Projectweek zoal gedaan en gemaakt hebben. De deuren staan voor u open van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Ook zal de winnaar van Onstwedde Got Talent gehuldigd worden en zal het winnende nummer nogmaals opgevoerd worden. Dit zal rond 15.00 uur gebeuren.

U bent van harte welkom!