• Onstwedder Boys kampioen !!
10 mei 2014

Vanmiddag speelde het eerste elftal van de Onstwedder Boys haar belangrijkste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Elim. Met een score van 2-0 promoveert Onstwedder Boys naar de Derde Klasse.

De doelpunten werden beide in de eerste helft gemaakt. Harm Visser maakte de 1 - 0 en Chris Strockmeijer scoorde vlak voor rust het tweede doelpunt. Elim bood goed tegenstand en kreeg ook kansen. Keeper Rein Koudstaal slaagde er echter in met een aantal goede reddingen de nul te houden.

Komend seizoen mag Onstwedder Boys het in de Derde Klasse proberen, opnieuw onder leiding van trainer Fokke de Jonge. Het is voor het eerst in zestien jaar dat het vlaggenschip van Onstwedder Boys weer een kampioenschap kan vieren.