• Terug
  • Nieuws
  • Zeker zes keer verbouwd
24 april 2014

Modehuis Heije Wubs is ingrijpend verbouwd. De modewinkel aan de Dorpsstraat in Onstwedde is fors uitgebreid. “Van 800 vierkante meter naar 1200 vierkante meter”, glundert Albert Wubs.

In maart vorig jaar heeft het familiebedrijf definitief de knoop doorgehakt en is besloten om de speciaalzaak uit te breiden. “Het assortiment was veel te groot voor de ruimte die beschikbaar was”, blikt Wubs terug. “De kledingrekken stonden veel te dicht bij elkaar. Dat wisten we zelf al een tijdje, maar het werd voor de klanten – ze komen werkelijk uit de wijde regio – steeds meer behelpen. Kortom: het was de hoogste tijd om te verbouwen. Om de handen uit de mouwen te steken.”

Omdat de bouwvergunning snel werd afgegeven, konden de werkzaamheden vervolgens in oktober van start gaan. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door het plaatselijke aannemingsbedrijf Wubs.

“We zijn erg tevreden over het resultaat van de verbouwing”, vervolgt Albert Wubs. “En we hebben al veel complimenten van de klanten gekregen. Door de vele extra meters kan de collectie namelijk veel overzichtelijker worden gepresenteerd. Bovendien hebben de klanten nog meer keuze. Je kunt je bijna niet meer voorstellen dat we tot enkele weken geleden zo moesten schipperen met de ruimte. Bijkomend voordeel is dat de afdeling met huishoudelijke artikelen en cadeaus ook een stuk groter is geworden.”

Modehuis Heije Wubs ging in 1968 van start. In de loop der jaren is het bedrijf veelvuldig verbouwd. “Zeker zes keer”, meent Wubs. “Voorlopig kunnen we weer jaren vooruit.”

Bron en foto: De Kanaalstreek

Website