6 februari 2014

Valentijnsdag, een dag die in het teken staat van de liefde, hartjes, bloemetjes en allerlei andere liefdesuitingen, is een jaarlijks terugkerende happening om je geliefde te verrassen. Ook jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) speelt elk jaar in op dit commerciële gebeuren, want ook dit seizoen staat de Flirtnight weer op het programma.

De jeugdsoos is deze avond in sfeerverhogend rood, roze en paars en met allerlei tierelantijntjes aangekleed om de vlam in de aanwezigen zo hoog mogelijk aan te wakkeren.

Door middel van verschillende kleuren polsbandjes kunnen de bezoekers aangeven of ze bezet (rood) of vrijgezel (groen) zijn. Bezoekers die op zoek naar een date dragen een blauw polsbandje en bezoekers die alleen voor het feest komen zijn de eigenaar van een geel polsbandje  

Ook de muziek past deze avond helemaal in de sfeer van liefde en verliefdheid, denk daarbij aan muziek van Will.i.am (This Is Love ft. Eva Simons), Avicii (I could be the one) en Meat Loaf (I would do anything for love).Net als vorig jaar zal Twitter deze avond ook een prominente rol vervullen. Elk tweet met #JSDB komt op het scherm in JSDB tevoorschijn. 

De Flirtnight vindt plaats op zaterdag 15 februari, aanvang 20.30 uur.
De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders € 3,-.