• Terug
  • Nieuws
  • Foute Party in Jsdb
13 januari 2014

Grasgroene lampenkappen, zuurstokroze slingers, kanariegele stoffen voor aan de muur en alle andere fel gekleurde decoraties worden zaterdag 18 januari uit de kast gehaald om jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) voor één avond in het jaar de foutste plaats van Nederland te maken! 

Op deze avond verwacht JSDB dat de bezoekers de meest foute kleding uit 
de kast halen. Cowboylaarzen van je vader, het iets te korte, felgekleurde paarse colbertje van je moeder, die iets te strakke legging van je zus of opa’s zondagse hoed die versleten en verlopen van kleur is. Of toch maar de babyblauwe pumps van de buurvrouw, drie stropdassen van je broer, een oude bril van oma en een wijde skatebroek van jezelf wat vijftien jaar geleden in de mode was. Natuurlijk mag je deze avond ook verkleed gaan als een BN-er, artiest, stripfiguur of sportheld. Verder doen ‘klassiekers’ als sandalen met witte sokken het op een avond als deze altijd goed; deze avond mag het allemaal! Des te fouter, des te beter!

DJ’s Rutgert Tipker en Nanne Huiges zorgen deze avond voor de muziek. 
Denk hierbij aan hits van The Village People, Vengaboys en Poco Loco Gang. Ook de muziek van eendagsvliegen als Captain Jack, Barry Badpak, Job en O-Zone komt voorbij.

De Foute party vindt plaats op zaterdag 18 januari. De avond begint 
om 20.30 uur en de minimumleeftijd is 12 jaar. De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders drie euro.

Website